Followers

Sunday, June 1, 2008

Yang Prihatin 2

Pagi sabtu semalam aku bertolak dari Penang ngan Nikli pukul 11 pagi,dan Alhamdulillah perjalanan kami selamat dan tiba di KL pada pukul 3 ...Nikli terus drop aku kat Hospital Kuala Lumpur(tq so much for da ride). Pada sebelah petang nya pula meriah wad ayah aku dengan kunjungan bloggers kehormat,iaitu:

Inah & Ain(kawan Inah)

Ziana & Lily

ShahrilAley

mereka yang rancak Bersembang..

Actually ada lagi dua orang yang tidak di nyatakan disini,iaitu EA(Lily's husband to be) dan juga Zahir(old fren of nikli n aley,merangkap kawan kitorang jugak).Tak sempat nak snap gambar mereka berdua,ni pun gambar-gambar ambik curi jer..guna kamera HP sebab tu illustrasi kurang memuaskan.Kepada korang yang melawat ayah aku,TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK...thank u so much....aku hargai sangat-sangat korang datang dan lawat ayah aku di HKL nih..Doakan ayah aku akan lebih sihat dari biasa k..thanks again pada korang yang prihatin.

*After ziarah ayah aku kitorang pegi makan kat tempat rasmi lily-William..Dan akhirnya dapat jugak aku rasa spaghetti bolognaise kat situ.Sedap.To Nikli,thanks again for da ride from Penang to KL.Alhamdulillah pagi nih ko da selamat sampai ke JB.Ada umur kita jumpa lagi.

19 comments:

lindosh said...

owh ke kl balik.. bagos bebudak tu ye pegi melawat.. semoga ayah hang sihat.

balik sini nak kirim makanan kat williammmm bleh?? ngeh ngeh

Inah said...

:)..selamat berhujung minggu..x tau nak komen ape :P

axim said...

lindosh--->yup,ke kl balik...hang tak maw mai lawat kah?nak kim makanan tu boleh,tapi kalau basi jangan salah kan aku k...caj penghantaran dua kali ganda harga makanan.....ada berani?muhahaha

Inah--->hepi weekend to inah too....sumtimes you said best when you say nothing at all...
('',)

Ziana said...

thanks gak axim coz sudi terima kedatangan we all..even terlewat skit...

hope ur dad akan cpt sehat ek...
:)

nnt mai kl jgn lupe calling2 lg :)

Nikli said...

SAMA SAMA BANYAK BANYAK..

heheh..
da sampai JB sini..

ye laa, sesama doakan agar ayah hang bertambah sihat..

tumpang tumpang no hal beb.. at least ada org yg bole rancak dok bersembang kan..xda laa ngantuk..

wessss, bila mo berkampung kat JB plak..

Heartless Devilish said...

wahh..ramai nye gi melawat...
smoga ur dad cepat sehat..:)

Masy said...

gambar apak ko mane? nk gak tgk :)

Mieza said...

semoga ayah axim cepat sembuh ya...AMIN

nice blog...:D

mummysyafie said...

macam ni lah semangat bloggers..sentiasa prihatin...

fusarium solani said...

semoga ayah azim cepat sembuh! wad berapa HKL? kalau azim turun bagi tau, mungkin saya boleh join!

shahril aley said...

semoga ayah kau dikurniakan kesihatan yang baik & dipanjangkan umur hingga dapat melihat kau mendirikan rumahtangga dan dapat cucu yang ramai untuknya....

walaupun perit untuk hadapi tapi kita harus berusaha, berdoa & bertawakal supaya keajaiban itu berlaku dalam hidup yang tidak disangka ini.....

Anonymous said...

woit bro..hem nnt ade mase ako pon nak lawat ayah ko..ako kat kl pon tak gi2 lagi...weh william tue kat ne...ako tak jumpe lagi tempat tue..

remiraf said...

doa dari ku tok ayah axim smoge ayah axim cepat sembuh sehat sentiase...amin...sabar banyak2 k axim...

aRa said...

Axim...i just found out...Moga ur dad cepat sembuh...sorry tak dapet nak jenguk...klo i dok kl,for sure singgah jenguk...

sempat gak yek p William...i ni lagi blm...agagagaga

Lily.Lulu. said...

axim .. kita sume doakan agar ayah axim cepat sembuh dan sihat seperti sediakala.

thanks sebab sudi melepak lagi kat William. Len kali try makan carbonara pulak ok. Spaghetti hari tuh banyak gile kan ..

:D

axim said...

ziana--->takper lewat pun...janji korang datang,lebih dari cukup dah...harap harap pun begitu jua k...sama-sama kita doa...nanti ko plak jalan-jalan ke penang k...hehe


nikli--->thanks again....wahhh kalo camtu mau aku nak tumpang setiap kali ko balik kl,nanti aku ke JB bleh la duk kat kondo ko tu yek..hehe...jom berkampung di JB..

heartless devilish--->alhamdulillah ramai datang...tq pada yang melawat...tq reen atas wish tu k,semoga dia cepat sembuh...

axim said...

masy--->tengok dalam entry bulan lepas ada masy....nanti hop ok....tq..

mieza--->ai akak...nanti exchange link k...sama-sama kita berdoa..nice blog?tq...akak pun apa kurangnyer...jom kita teruskan semangat bloggers...hehe

mummysyafie--->ya betul tu kak...semangat bloggers yang sentiasa prihatin...tq pada yang melawat..

axim said...

fusarium--->ayah duk kat wad unit nefrologi,tingkat diDua wad 1A...insya Allah kalau sempat saya pi KL saya bagitau k..

aley--->i wish that miracle could happen for him...Insya Allah...aku pun harap ayah sempat melihat kami adik beradik yang masih bujang ni mendirikan rumah tangga....hal-hal itu serahkan saja pada ketentuan tuhan k..DIA maha mendengar..

annonymous-->kalo nak tau sila hubungi saya.

axim said...

Remiraf--->tq akak...sama-sama kita mendoakan kesejahteraan ayah..memang kena banyak bersabar..kalau tak haru nanti...

*i've already link urs k...tq.

ara--->ok...tq for da wish...kalau nak ke william sila la kontek ngan duta william rasmi cik lily k,dia pemegang menu bagi william k...sila tanya dia..agagaga

lily--->tq lily for visit my dad...kita dapat mel;epak lagi kat william buat kali kedua nampaknya...nanti bleh jumpa lagik...hehe...tu lah,banyak giler spah\ghetti tuh...sedap memang la sedap tapi banyak sangat...korang pun lansung tak sentuh kan...huhu...mana larat kami berempat jer nak habiskan...carbonara aku tak makan sebab kuah dia cheese yang pekat kan..hehe...actually kalo next time nak try nasi goreng kapachio plak..yang fled makan tuh..:-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails