Followers

Monday, June 23, 2008

Something To Think AbouT...


"WHATEVER YOU ARE,BE A GOOD ONE"
-abraham lincoln-

*babai....aku nak balik dah....nak qada' tidur kott sebab tak cukup tidur semalam..walaupun itali kalah tapi aku puas sebab dapat menyaksikan kekalahan itu secara kehormat..Bye everybody...Selamat beriadah..jumpa lagik malam ni kalau aku mampu terjaga kembali...hahaha.:D

27 comments:

Chen said...

good nite!!

bluecrystaldude said...

cheh.. awal lagi nak tido

Zoulkieflie said...

gud nite..semoga mendapat mimpi mimpi yang indah ek..:)

Zoulkieflie said...

gud nite..semoga mendapat mimpi mimpi yang indah ek..:)

Inah said...

bangun aximmm :P

syukur said...

tidurlah .. bagai lena diulit intan

LannY said...

yay yay kalah....

applepie said...

kalah by penalti ape arr sgt kan..? :)

nuRsixteen said...

wah..layout br,not bad :D
nk tnya..awk ada send citcat qt my blog x??coz ada nama 'axim'..kalu xde abaikn la yea,myb org lain :D
good niteeee

Wahidah said...

kalah pun kalah bermaruah ...
sbb kalah ngan penalti...
tk mcm holland kalah teruk ngan rusia....

axim said...

Chen---->niet nite!!

Blue--->penat sehhh...tu yang titon awal...

axim said...

Zoul--->nite zoul...da terjaga nih..haha..lapor..


Inah---->da bangun dah..mencari makanan..haha

axim said...

Syukur--->kalau diulit intan mesti aku tak lena punya syuk....hehe

Lanny--->kalah wif honour ok..

axim said...

Applepie--->tu la pasal...kalah nasib jer tuh..hehe

nursixteen--->yup,dats me la tuh...dah link kan u okeh..

axim said...

wahidah---->yaaa betul tu wahidah...setuju sesangat...

Lily.Lulu. said...

sorry italy ..
nak buat mcm mana
xde rezeki ...

Ziana said...

hahahaha..
mangun2 mkn meggie??
muahahahha..
sian kan..
Itali dah gulung :P
go go German :)

jom pakai short German..
me got xtra..wanna?
:)

axim said...

Lily,

bila itali takder german la pulak jadi pengganti..hehe...
jom sama sama kita sokong german..!!

axim said...

Ziana,

makan megi ler di tahap kecemasan malas nak kuar umah kan..hiks...itali da out...pasni kita pakat pakat sokong german k...

ada short german?NAKKKKK!!!

shahril aley said...

awat buat muke mcm tu...

konon2 ayu la tu
uwekkk....

axim said...

Aley,

aku tau hang menjeles ngan aku kan sebab wat muka cenggituh...psni wat entri sebegini rupa ok...and we are even..haha

love-n-hate said...

axim... italy memang kalah dengan terhormat...

stamina vs pengalaman... dua2 kuat... cuma nasib x menyebelahi semasa penalti... yg penting dah fight abis2 dah...

tahniah italy!

ita.itu said...

tido nanti mimpi akak ek..kah.kah.kah

axim said...

Love n hate,

ya betul tuh...bila luck dah tak bersama apa apa pun boleh jadi dalam football...tahniah Azzuri..!!!

axim said...

ita.itu

dah mimpi akak pun semalam....haha...tipu jer lah...nanti kasi gambar aku n=buh bawah bantal ..hehe

Nikli said...

patut laaa...
dah tidoq time tuh..

axim said...

Nikli..

iyerrrr da tidor time tuh...ngantokkkkkk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails