Followers

Sunday, June 22, 2008

Another Dinner @ MFM

There’s a variety of seafood dishes on the menu at the Manhattan Fish Market.Every dish listed on the menu sounds extremely tempting.There’s fish, oysters, prawns and calamari served with either French fries or garlic rice.



*Citrus Garden Salad-for Appetizer*Bunch of Garlic,Tartar Sauce and Chilli Sauce*i'm insist to having this meal-Grilled Salmon Cajun With Rice-i think this is my favourite menu at MFM
*another friend having this-Dowry fish with herbs and chips


Overall,service at this Manhattan Fish Market is commendable. The staff is friendly and attentive although they might be a bit scarce. But the ones that are around are always happy to serve.

*Since afternoon lagik rasa cam nak makan ikan salmon...Alhamdulillah hajat tercapai jua akhirnya...('',)

28 comments:

pearlEJ said...

uihhh... mcm org pompuan mengidam la pulak axim neh.. hahahaa.. :D

pu3nemo said...

ade isi ker axim??ngidam jek..hehehe

axim said...

EJ--->errkkkk mengidam???bukan laaa...just nak melepaskan hajat jer...hehe(len macam plak bila sebut lepas hajat..kehkeh..)

pu3nemo--->isik?isik banyak nih....meh axim bagi skit.nak?hehe

eedany said...

macam mengidam pula...hehehehe. Berapa bulan dah? Ampun...

;)

lindosh said...

aku blom kesampaian makan kat fish market tu. nanti suggest kat aku apa menu yg besh okeh

Ziana said...

xim...
dah mcm masok blog mkn lak
hahahahaha

Chen said...

oooo.... pi manhattan tak ajak aku yer? :)

syukur said...

aku pernah makan cam ni tau.... tetapi tempat dia tak sama.. tapi pergi dengan MAN dan HATTAN... so jadilah MANHATTAN.. ha ha..kuang kuang kuang sorry ye lawak jer axim.

shahril aley said...

huyooo kaki makan seafood gak mamat ni. ermmm aku kurengg la seafood ni. skit2 boleh la tapi bile lebih2 trima je la padahnye :)

ari last kat KK aku dilanda kegatalan yang teramat sgt sampai syok menggaru2 mcm orang utan plak. hehehe.... itu pun lepas abis snorkeling baru terasa.

axim said...

eedany---->baru jer 2 bulan...nanti nak wat follow up test..

Lindosh---->mnu yang besh yang aku makan tu lah...salmon grilled..sedap bangat...anda pasti tertawan...cubalah..!!

axim said...
This comment has been removed by the author.
axim said...
This comment has been removed by the author.
axim said...
This comment has been removed by the author.
axim said...

Ziana--->errrkk masa wat nih tengah mood series tu yang jadik a bit formal tuh..haha...blog makan makan pun ok apa...hehe

Chen--->haiyaaaa u mau join kaa?len kali aku panggil k,bleh melantak lobster pulak..

axim said...

Syukur---->hmm macam tu pun boleh kaa syuk?hahaha

Aley--->dah tau allergic seafodd yang hang pi bantai jugak apa kes...saja cari pasal kan...haha

izal said...

kat malaysia takde jual salmon ke xim?

awat carik sampai ke manhattan?

zack said...

lagi..lagi gambar makanan.. Aku terliur melihatnyer..apakata len kali belanja aku lak..

Mieza said...

huhu...ngidam ya...sedap2 makanan tuh...bole banje akak nanti...:D

axim said...

Izal--->kat malaysia Salmon tak fresh...kena pi Manhattan dulu baru dapat ikan salmon hidup hidup pastu grilledd.....fuhhhh...manis isi ikan tuh....meleleh ayaq liuq ceq masa duk menaip nih..haha

axim said...

Zack---->gambar tu di paparkan untuk membuatkan pembaca terliur...hehe...well,Bon apetite..!!

Mieza--->akak kena banje axim dulu k baru axim banje akak...boleh?:D

Malim said...

memang makan lah perkara paling best la ni especially winter.... godaan godaan

axim said...

malim---->then what do you waiting for...just makan jr okeh..hehe..takyah la diet diet yek...tak best la diet..hehe

ita.itu said...

ko ngidam mcm aku la dik..hehe

axim said...

ita--->haaaaaa anak saper dalam perut tuh...cakap cepat...

Lily.Lulu. said...

saya nak ikan je ..
nasi x nak ..
saya diet

haha !!
:D

axim said...

LILY

wahhhh diet yekk....takyah la diet diet lily...seksa badan jer..makan jer apa ko nak..tapi exercise kena lebih ok...:D

Nikli said...

makan n makan..
itu jer aku mo cakap..
hahaaa, as long as hati hepi ok laa kannn...
:)

axim said...

nikli,

i'm a fewd lover..bila makan aku hepi...bila hepi hati senang lorr....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails