Followers

Friday, June 6, 2008

Take Me To YOUR Heart

SALAM HARI JUMAAT
HAPPY WEEKEND TO ALL OF YOU!!!
(tak tau nak tulis aper so layan kan ajer gambar-gambar di bawa-ni masa aku tengah train staff how to wear PPE-Personal Protective Equipment...Chiaowwww..)





*ni la my boss yang cinapek tuh...
*eh eh ni macam maskot DIGI la pulak..
*ni macam angkasawan nak ke bulan..kehkeh..

HISHHH RASA MACAM TAK CUKUP MASA JER SEHARI-HARIAN YANG DI LALUI..PADAHAL SETIAP ORANG SAMA JE KAN,DIKURNIAKAN 24 JAM SEHARI..BERHEMAH LAH DALAM MENGURUSKAN MASA ANDA..

They don't always happen when you ask
And it's easy to give in to your fears
But when you're blinded by your pain
Can't see your way clear through the rain
A small, but still, resilent voice
Says help is very near
*cuba korang teka ni lagu apa..

HAPPY WEEKEND AND ENJOY YOUR DAY!!

13 comments:

shahril aley said...

pokcik tu boleh jadi maskot digi baru la. smuanye kekuningan.....

bersamamuuu......

Ziana said...

haah laaa..

is either maskot DiGi or Angkasawan...
hehehehe...

ko slamber jek ckp bos cinapek..
kang kantoi kang?
:)

Nikli said...

Happy Weekend to you too..

Lagu apa nihh... aku dengar dangdut inul goyang gerudi ajo..

axim said...

Aley---->haa tu lah,tengok gambor tuh teringat aku kat iklan DIGI....nanti aku suh dia pi uji bakat iklan tu ok..

Ziana--->aku tau boss aku yang sibuk ngan kerja tuh takan ada masa untuk bukak blog nih,tu yang aku konpiden jer cakap dia cinapek...hahaha..

Nikli--->u too...ko tak tau yek lagu ni lagu apa?pernah dengar tak lagu when you believe-mariah carey and whitney houston nyanyi..nanti donlod k..hehe

Inah said...

masa x cukup axim??hehehe..bila busy mmg jadi macam tu :)

baju tu kalis bahan kimia ke??inah buat labwork..selalu lupa pakai labcoat..hahahahah

axim said...

Inah--->tu la,bila kerja banyak jadi tak tau nak wat yang mana satu,kadang-kadang semua tanak buat..haha..bajy tu kalis chemical,sebab tu kalau ada emergency chemical spillage kena pakai overall tuh..

Chen said...

digi !!!!

Heartless Devilish said...

macam angkasawan la..
muekekekeke...

Lily.Lulu. said...

sian pakcik tuh
free2 jadi maskot digi
hehehe
:D

axim said...

Chen--->yup Dr...DIGI..!!!

Reen--->boleh celen ngan Dr.Sheikh Muszaphar occay nanti....kelazz la pkcik tuh..hehe

Lily--->:D

PUTUBAMBU said...

huh...kalah dr. sheikh muzaffar macam ni..hehehe..

axim said...

Putu bambu--->:D

Nikli said...

ic..
lagu tuh mmg dah ada..
tapi mcm aku cakap..
aku just dengar lagu..
xda laa menghayati sgt..
kecuali laa kalau ada yg berkenaan ngan apa apa kannn...

:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails