Followers

Saturday, June 21, 2008

So Moved ON


For Real.

27 comments:

Ceera said...

Dah clash kah??? apa nie??

lindosh said...

hurm.. kamu berjaya membuang kenangan2 itu.

aku belum lagik. kalo aku buat macam tu pon blom pasti kenangan itu akan lenyap teros dr idop aku.

haih!

syukur said...

break off ker dengan yang tersayang ... ala kecian nyer dia... wants me to prescribe sleeping pills ker???

LannY said...

apa hang buang tu...curious aku...btw i hope u fine my friend....hugs.......

Ziana said...

think positive and byk besabo..
life must go on..

yeah..move on
:)

u take care ya!
:)

pearlEJ said...

uikkkkk... ape tu??

Lily.Lulu. said...

teruskan maju ke hadapan ...
:)

shahril aley said...

kalau rasa2 ade adiah ko nak buang kasi aku je la ye :)

aku boleh tolong simpan kan utk ko
hehehehe....
ngah bad mood ke bro?

bluecrystaldude said...

bakar jek! (saiko2)

axim said...

CEERA---->takder paper lah...spekulasi semata mata..hehe

Lindosh---->yak yak yak.....

axim said...

syukur---->tanak sleeping pills,nak arsenic,boleh??

Lanny--->tq frens...hugs....:D

axim said...

Ziana---->AKU SENTIASA POSITIF...('',)

EJ--->tu namanya kertas yang di koyakkan untuk dibuang atau di bakar...heeeeehe

axim said...

Lily---->yup,pandang ke hadapan jangan pandang belakang...('',)

Aley--->aku ok la mate,dun worry...adiah takder sumer aku da buang..lalalla

axim said...

Blue----?da bakar pun..hahA

Nikli said...

The decision is yours..
always yours..

wahaza extra said...

kalau aku, hari kedua dpt kad mcm tu... dah tak tahu letak mana. So bab koyak2 ni... kena geledah satu rumah dulu baru boleh jumpa...

axim said...

nikli---->macam pernah ku dengar ayat itu kan..tapi di mana yaa....hehe

axim said...

wahaza--->kad macam tu aku buh satu tempat,then bila nak buang senang...hehe

M@x said...

Happiness always lies in your hand. God bless.

axim said...

M@X----->Thanks max for da advice...yup,happiness always lies in our hand...TC

eedany said...

hayoooo... napa ni bro? macam mengamuk saja?

rileks babe! nak kitkat tak?

;)

axim said...

EEDANY--->nak kitkat..!!!!

Princess Redbloodsnow said...

errr...apakah????
hurmmm...aku x moh tanye lah
kang ko makin jiwa kacau laks..hehe

chills always ek xim...
ramai lg bunga² ditaman yg berkembang mekar
**seyyyy...skema giler ayat aku tuh :P**

axim said...

zie---->its not like what you think la zie...hehe

Princess Redbloodsnow said...

eh..salah ek..haha **sambil tersengih² malu**

iye² jek aku pkir ape yg aku pkirkan tadiks...citttt ko xim.

:D

Nikli said...

zie..muahahahaaaaa....

axim said...

Zie,

aku mau senyum sajer..:D

=========================

nIKLI,

muhaahahahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails