Followers

Tuesday, June 3, 2008

And Its Over Now...

Pada sebelah petang kursus di teruskan lagi dengan exam pasal audit berkenaan alam sekitar nih..exam tak exam sangat la,siap diorang duk discuss tanpa segan silu lagik depan instructor tuh...nasib leh kaww team baik punya ngan dia.

*habis kopiko aku songlap...sedap ko gula-gula tuh...yang minty tuh aku tak suka..berangin semacam..

*jawab jangan tak jawab...kat nak jadik auditor kan..

*nih antara org last yang menjawab..struggle giler tu nak kasi full mark..kehkehkeh..
Aku rasa makan lunch tadi tak turun lagik makanan ke perut,pukul 3.30 petang da dihidangkan pulak dengan tiga jenis kuih tertera di bawah...adussss perut da kenyang tapi apakan daya tangan tak mampu di tahan untuk mencapai kuih-kuih itu...makan lagik....hisshhhh...

*aku ingat ni sardine roll,rupanya nih ketam and sotong roll..
*popia nih aku suka bangat..ada la aku makan 4 ketul tadik...ampunn....
*nih aku tak gemor sangat...sandwich tuna..tapi capai jugak sekeping...wakaka

Alhamdulillah la lepas minum petang da boleh balik terus...takyah la nak tunggu sampai kul 5.30...boleh la pulang dan meneruskan aktiviti petang nih tanpa sekatan....errkkk nak watper petang nih?aku nak jogging sebab nak 'bakar' balik makanan yang aku makan tadi...jom jogging jom...

*cuaca plak cam nak ujan jer...kang ada yang acara jogging di padang bertukar jadik acara jogging di atas tilam...harap-harap tak ujan la...nak jugak aku jadik cergas...kalau berterusan begini bimbang jugak...dari muda ni lah kena beringat.titik.

12 comments:

ita.itu said...

rajin ko pg kursus ye..ke ko nak mkn sdp2 jek..hahaha

axim said...

ita---->haruslah akak...kursus tu sebagai syarat untuk mendapat makanan yang sedap sedap...haha dah terpesong niat tu okeh...

Wiween @ Awin said...

uih..kena p kursus gak ek xim.huahahah besh nampak popia tu..perrghh terliur maa..lenkali pos arr sket kat kak ween.huahaha

Inah said...

camne exam??ok kah?mmm..ur dad ok tak?sorry off topic :)

Faisal Admar said...

Hehe bestnyeee leh jadi auditor! Boleh gerunkan orang kekekeke...

Sangat sedap popiah itu...

Jadi ke jogging tadi?? :D

Lily.Lulu. said...

adoiii .. sedapnya makanan2 tuh sume ..

sib baik lily baru lepas makan mekdi
konyangg perot !!

:P

Ziana said...

sandwich tuna laaaa sedap!!
my fav
:)

axim said...

wiween--->kasik la alamat..lama dah mintak...kalau tak bleh jer pos adiah ker apa ker...hehe

inah--->examk excellent...my dad still kat HKL..cam hari tu jugak...takper off topic pun...

faisal admar---->tu lah pasal...org gerun ngan auditor...konon2 auditor ni nak cari salah org kan...jadik ker jogging tadi...

axim said...

lily--->mekdi lagi sedap dari kuih kuih ni okeh...kenyang perot suka hati..alalalalala

ziana--->tak suka la ziana...cam hanyir sket....haha

Heartless Devilish said...

makan je ko ek..
pastu nak gi jogging..?
pepetang skrg ujan weh incik ajim..
jogging atas katil juge besh..

shahril aley said...

not bad gak popia & tuna die tu...

dah lama tak makan sandwich...
rasa mcm nak cari plak :)

axim said...

Reen---->tu lah,aku ni asyik makan jer..tatau camana nak kurangkan makan...dah jadik hidup untuk makan dah...muhahaha...aku pi jogging jugak semalam...sekadar ambik syarat nak berpeluh ok...hehe

Aley--->ni bekepes pagi ni sila cari popia dan tuna tu k...selamat menjamu selera!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails