Followers

Saturday, June 21, 2008

Last Night....12 After Midnight..(?)

APPEARANCE = A
SERVICES = A
APPETIZER = D
JUICES = C+
MEAL 1 = B+
MEAL 2 = C
MEAL 3 = B+

MEAL 4 = A
MEAL 5 = A
ACCOMPANY = (NO GRADING)

HOW COME????

OVERALL = B+

16 comments:

syukur said...

Macam mana rating service tu dapat A kalau waitress dia blur blur gitu... Aku kalau service tak baik.. sanggup angkat kaki pergi kedai lain.. we are customers.. hak pengguna kan.

Zoulkieflie said...

mak ai..makan berat after 12 midnite..huhu..

LannY said...

uiks...hang stanby ke apa ni?boss bodek ko ke? ko bodek boss?sape blanje sape?

Ziana said...

ayam pandan dia nmpk pon x menariks :P

kan kan kan..
hehehe

William n Bangkok Hse sedap
:)

pearlEJ said...

perghhhhhhh.. sedapnya dok melayan..

Lily.Lulu. said...

sedapnyaaa dok tgk axim makan x sudah ..

besh betol !!
:)

shahril aley said...

bro itu ke mr lim?
bile nak ajak aku jumpe die?
boleh aku ngebang kisah ko ngutuk die. hehhehe.....

koje ko makan ye...
tapi menu ko tu lebih krg mcm aku makan kat bangkok house la....
tapi ayam pandan tu kocik je....

ita.itu said...

wah nangis tgk apa yg ko bedal...

Nikli said...

Food Critics..??
Mmmm...

axim said...

syukur---->sajer jer aku tulih blur tuh...actually ok jer..hehe...sama la ngan aku,kalau services tak elok terus aku banned kedai tuh,namooo datang lagi dah..

zoul----->no lah zoul..makan kul 8 malam la tuh..saja jer tajuk gempak..kahkah

axim said...

lanny---->hahah mesti lah boss belanja beb..aku kan kuat kipas boss aku...macam pak lah lah...nanti leh naik cepat..harhar

ziana--->yup,ayam pandan dia gagal memenuhi kriteria yang di tetapkan...kat william lagi sedap sehhh

axim said...

EJ--->alah lupa plak nak jemput k.ej skali kan...huhu

Lily---->wes mana boleh kalah ngan ko lily...makan mesti nak banyak kan aku..haha

axim said...

Aley--->tu Mr.Lee la aley,lim boss enchek salman...haha..tertukar sudah...aah,memang lebih kurang sama kan macam yang ko makan kat Bangkok House...ko kena bawak aku ke sana k,belanja skali...settttt!!!

ita--->wahhhh sian ko siap nangis sebab tengok aku makna...haha....well,axim kan a food lover...hiks..

axim said...

nikli--->yes buddy...another food critics okeh...hehe

Shah said...

Mak datuk banyak nye makan... Ini kalah dah Abg Bear dgn aku nih.. Hehehe... Tapi memang menyelerakan betoi lah....

axim said...

Shah--->ni my boss belanja tuh yang order macam macam tu..haha..tapi makanan kat sini tak best sangat la...tak leh celen yang korang makan makan tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails