Followers

Wednesday, June 25, 2008

Hectic

Salam kepada semua..

wahhhh sangat busy hari ni...nak menghapdet blog pun tak menyempat nyempat nih...Nak melakukan kunjungan balas pun tak sempat jugak..lunch pun aku korbankan sebab ada benda nak setelkan dulu.

Kalau ikut ada 5-6 entri tertunggak,too many things to story about.....banyak cerita yang hepi sejak dari malam tadi sampai la pagi tadi...mood tetiba berubah mejadi gembira..('',) but seem dont have much time to do so..


Nanti aku story cerita cerota hepi tu(wink wink wink..:D)..ni Boss aku da panggil pi bilik dia ada meeting tergempar plak..bosan kan asyik duk meeting aja.....hisshhhh...tapi tu la kerja kan..haha..

ok bye..nanti aku langsaikan entri tertunggak dan melakukan lawatan sambil belajar ke blog-blog korang k..

Wallahualam..

*cerita hepi itu tiada kena mengena ngan kenaikan pangkat atau kenaikan gaji macam orang ini k...:D

11 comments:

shahril aley said...

dapat naik pangkat ke?
amin...

ke

dapat posting plak :)

Princess Redbloodsnow said...

aaaaaa...aaaa....dpt gf baru kot..hahahaha **mmandai jek aku neh kan :P**


xim..blogs aku harus ko jengah nnti
coz aku dh menghapdet...ngehngeh..

Ziana said...

wahhh...
apekah?

cpt..
x sabo
:)

pearlEJ said...

wahhhhhhh bz sungguh nooo... x pa, mlm neh cerita semua2 benda yg happy2 tu k... hehehe..

izal said...

siap ade wallahualam kat bwh tu...

tetiba rasa mcm masuk blog ahli taliban lak...heheh

axim said...

Aley,

nantikan dalam entri seterusnya..one by one akan muncul..hehe

==============================

Ziana,

nanti akan aku revealkan satu satu...malam tadi dan pagi nih jadi sedikit hepi...ngehngehngeh

axim said...

Zie,

gf baru?no lah zie...memandai jer ko ni kan..haha..nanti akulawat blog ko tu k...

=========================

PealEJ,

okeh okeh..da tak bizi nanti boleh hapdet k..

axim said...

Izal..

Blog taliban celah mana hang neh..haha..

fusarium solani said...

Patutlah ko senyap jer... jangan lupo singgah blog aku...ha!ha!

axim said...

aliff(waa betul kan ni nama ko..),

okies...aku dah melakukan kunjungan balas...sowee atas kebizian yang amat..hehe

Nikli said...

bizi bizi pon, sempat lagik update..bloger tegar nihhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails