Followers

Wednesday, June 11, 2008

Take MY Breath AwaY

Just received below memo letter this morning,means to say that there is another meeting at HQ Kuala Lumpur,but.....


WHATTTT????TOMORROW??? I HATE THIS..SERIOUSLY..

its not like i dont want to attend this meeting or what,it just because the information about this is too late for me,and while i'm mumbling about this,the senior manager at HQ e-mailed me this:


Now i've got no option at all.The door's already closed,tightly closed.

No Choice given,except just to replace Mr.L (my BOSS) for this meeting since he's not around,doing some chores at Bangi.So i guess this is it,i've got to go to Kuala Lumpur this evening,or even better,NOW..!!

Bye Guys,got to go and catch you up later...TATA...

18 comments:

shahril aley said...

sampai KL jangan lupe ziarah kekasih ati kat puchong ye...

krim salam kat die :)

izal said...

haaa haaa...

dah sampai kl tu tak reti2 nak tawaf satu kl jumpa awek2 bloggers yg ghairah dan cun tuhhh.....

ckp aku kim salam k bro...

Ted said...

lol, macam mana ko ke sana?t balik bgth k?hehe

anyway, safe trip!

ita.itu said...

wah apa lagi..layan la william..hehe

Masy said...

selamat dtg hehehehe

Nikli said...

ada hikmah jugak dapat turun KL hari nih kann..
:)

syukur said...

dia datang...dengan senyum simpulnya..dia datang..kau suruh jer Mr L tu sediakan kau satu rumah kat KL ni. beres.

LannY said...

ho ho ...ho ho ....kung foo fighting ....from the china town.....(nyanyi mcm lirik kung foo fighting dari kungfu panda)...dah mcm kena taichi keje kat ko aje..sabo aje la....

Heartless Devilish said...

wahh..datang Kl ek ajim..
yey yey yey..
muekekeke

eedany said...

ikut boleh tak? hihihi...

selamat bermeeting axim. Macam ita cakap jgn lupa singgah william.

;p

lindosh said...

takpa keja punya pasal sila pegi KL. tekkeh k

Inah said...

axim..sila tdo puas2 dalam bas :D..take care

bluecrystaldude said...

bley ar merasa jem kat sane plak.. lagi lazat.. hehehe

axim said...

Aley--->ko asyik sebut sebut kan awek puchong tuh,nanti aku rekemenkan kat ko,nanti aku kasi link blog ko kat dier k....hihihi(gelak setan nih)

Izal--->boleh tak kau listkan untuk aku bloggers yang ghairah dan cun tuh?senang aku nak sampaikan salam ko tu nanti..hehe..Ita,sila tolong izal nih...hehe

Ted---->ok,nanti balik i bagutahu kat blog ni k...anyway,i dah selamat sampai di KL NIH...

axim said...

Ita--->tak sempat la akak,,...ada urusan dan esok da kena balik penang balik,so tak sempat nak meronggeng..

Masy---->selamat...selamat...

Nikli--->aah...besar lak tu hikmahnya....sib baik la dapat turun kl...at least dapat jumpa abah dan kuarga kat sini..

axim said...

Syukur--->uih,mantap tuh cadangan hang...nanti aku kasi tau Mr.L suh sediakan umah satu(*pastu aku kuar dari bilik dier dengan benjolan sana sini beserta sumpah seranah...huhu...)

Lanny--->tai chi men tai chi tu kan adat bekerja dalam kompeni kita nih...terima je lah ok...huhu

Reen--->yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

axim said...

EEdany--->jom ikut saya....nanti eedany je la ganti saya k....ni ngantuk bangat nih baru habis tengok bola....ngantukk....zzzzz

Lindosh--->u too take care okeh..

Inah--->aah,tadi da tidor puas puas dal;am bas tu yang skang tak lelap lagik...u too take care k inah..

axim said...

blue--->meras jem?jem nenas ke jem oren yer kat sini...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails