Followers

Thursday, June 5, 2008

Our Time is Running OUT

YEAYYY DAH 5.30 PETANG..
NAK BALIK..NAK BALIK..NAK BALIK..NAK BALIK...
SEBELUM JAMBATAN PULAU PINANG JADI JEM GILA BABAS
PASTU MERINGKUK AKU DALAM KETER LAMA-LAMA



*sekadar gambar hiasan

JOM BALIK JOM...DAH DAH LA KERJA TU YER KAWAN-KAWAN..

*Sat lagi aku akan ketemu sama orang ini...Kebetulan dia nak mai penang,semoga kami dapat berjumpa..Insya Allah

19 comments:

shahril aley said...

ooo mau ketemu itu beruang madu...

kirim kan salam rindu kat die...
tanye kat die dah bermastautin kat utara ke? hehehehe.....

berlagaknya budak ni balik on time 5.30pm.... keja gomen ke?

izal said...

haaa dlm jem tu jgn lak hang bantai tido mcm entry sblm nihh...

tak pasai2 hang masuk dlm selat melaka tu..

heheh..

selamat pulang & rehat bro

Ziana said...

axim..
kim salam abg bear ek!!
:)

rudy bluehikari said...

axim..jgn pk sgt minyak ni kang biol... eh jadik ke berjoging di trek instead of berjoging atas tilam...ekekkekeek.
banyak betul makanannnnnnn dalam blog neh. menten bro mentennn..blum kawen lagiksssss nunnn... kang munccchhhhh****t ahaks

Inah said...

hey axim..awal balik :)

ari ni inah balik lambat..mengelak jam..kalo traffic jam..axim pun tau ape inah akan buat kan :)

Heartless Devilish said...

terkejot jap aku tgk gambo xsiden tuh...
ingatkan lar real tau..
dulu time aku keje pagi..kol 2petang aku dah mula mentido weh..
nie start keje mgu depan..aku masok keje kol 1ptg..balek kol 6.30ptg..
waaaa...malasnye nak keje mgu depan

EliyaShaka said...

tp kan smlm bridge tak jam la bro!so-so jer..hiks..tp hari ni mmg kena pecut kuar.sharp 430 akan ku balik..

Masy said...

perghh ni eksiden katne neh

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Hi Semua pembaca blog azim nih... komen abang bear pasal azim dlm pertemuan semalam

Overall... Azim adalah seorang yg sporting.. very very sporting.. walau pun Abg Bear tegur badan dia dah cute montel tapi dia tetap bersedia nak makan banyak dan banyak makanan tu abg bear yg order utk azim makan...

Peramah dan dia hormat pada Abg Bear dan sebagai balasan Abg Bear pun hormat sgt kat dia... kecil, cute, manja dan very understanding...

Ini baru kawan kan... kalau kita usik dia ketawa dan kalau dia usik kita... kita ketawa balik... gituu!!!

abang harap kita dapat jumpa selalu dan... yg penting abang doakan Azim heppy selalu... kengkawan yg ada kat sini leh gembirakan Azim...

Kan kengkawan.. betul tak??

Lily.Lulu. said...

kite x keje la semalam ..
buat pe nak balik
g jalan2 lagi bess
heheheh
:P

ita.itu said...

wah jalan baik2? nak jumpa nikli ek

mummysyafie said...

ingat kan kes tu jadi kat tmpt kiter..arrr..seram nya tengok accident camtu erkk

shahril aley said...

axim,

bang yazeed ade anak buah nama erin. apa kata ko ngorat anak buah die. lawa & bijak orangnya. tak rugi la. hehehe....

ke ko setia dgn insan tersayang di puchong itu? ehemehem.....

axim said...

Aley--->wei aku da kem salam kat abag yazeed...

izal--->aku tersengguk gak petang semalam bawak keter..penat maaa....haha...salam ari jumaat untuk ko..

Ziana---->salam mu itu telah ku sampaikan dan dia membalas balik salam itu...

axim said...

Rudy---->aiii Rudy..lama tak 'jumpak'...heheeh..Tq atas nasihat tu yek...aku akan beringat-ingat mulai hari ni...perut pun dah memuncung nih..hihi ngeri...

Inah--->yup,i tahu u nak watper kalo jem teruk atau ngantuk..kan tadi baru jek inah kol...hihihi...jadik jam loceng pun aku sanggup inah..hehe

Reen---->kalo sebut pasal kerja mana ada org rajin kan..hehe..aku pun malas nak kejer tapi kadang-kadang enjoy gak kerja nih...

axim said...

Eliyashaka--->haah,tak jem sangat masa balik semalam..so so jer...bagus la camtuh...kalau eksiden jer yang jadi semacam jambatan tuh,kalau tak ok jer..

Masy--->Ni eksiden ni aku pun tak taw katner masy...tapi kalau jadik camni ngeri kan..huhu

axim said...

Abang BeruangMadu:

i think i've just got this five items to describe him well:


-Peramah
-Very Friendly
-Sporting bangat..
-Very informative
-Good sense of Humour

Tu penilaian aku berdasarkan sessi perjumpaan semalam..hehe..nak tambah satu lagik,dia ni awet muda....i just can't believe his actual age,for real..that's what they say-age is just a number,isn't it?

(Actually ayat ayat nih ada dalam entri terbaru saya...hehe...well,nice to meet you abang yazeed!!)

axim said...

Lily--->haah,lupa lak lily coti kan semalam...arini pun still cuti lagik kan...enjoy ur holiday okeh..!!

Ita--->Jumpa abang Yazeed la kak..kan da wat link dia dalam entri tuh...hehe

Mummysyafie---->tu la kak,kalo jadi betul betul haru biru jadiknyer nanti....hiiisshhh..

axim said...

ShahrilAley:

Oh ye ker abg bear ada anak buah nama erin tuh,nanti aku tanyer dia...

hmm Apa kes ngan org puchong tu oiii...hentikanlah khabar angin yang NGERI tuh...ziana...Inah...Lili..Nikli..
HELP ME...!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails