Followers

Monday, June 2, 2008

Lunch@Sunway Hotel

Below are the dish that i had on the lunch...
makan macam-macam wooo...
sib baik tak sakit perut.


*mula-mula skali aku berkenan ngan sushi nih..tak tau pasai apa..
*appetizer la ni kunun-kunun..


*ni geng-geng kursus...geng atau pakcik-pakcik?haha
*pas makan appetizer aku makan mee udang nih...errrkk mee udang atau mee soup?apa-apa je lah..

Korang mesti tak terliur kan tengok gambor yang takder soul nih..meh aku citer apa yang ade dalam pinggan aku nih:

-roasted duck(itik panggang) tak sedap,isinyer liat..aku tak suka itik..huhu
-sotong masak tiram.
-Oyster berlada
-Udang masak lada
-ayam goreng rempah
-small portion nasi goreng ngan mee goreng.

Nampak list macam banyak tapi sket-sket jer aku amik makanan tuh.

*dan last skali tentulah pencoci mulut...untuk mencuci mulut yang penuh ngan minyak.


Kursus bersambung kembali pada pukul 2 petang.

*Berat giler mata masa sessi petang...nasib baik ada group discussion kalo tak maw terlelap dengan enak aku dalam bilik conference yang sejuk ittew..

8 comments:

Inah said...

kursus ni waktu kita g makan2 kan..muehehehe..eh..ade itik..horrornya :P

shahril aley said...

kata tak suke itik tapi ko amek kenapa? lepas tu banyak komen :)tak de kambing panggang ke?

itik sedap la mcm makan ayam gak tak de beza ape pun. ermmm kambing tringat daging kambing yg besar itu.....

mummysyafie said...

sekali sekala geng ngan pakcik² ni best gak tau..byk pengalaman :)

Ziana said...

nih kursus ke kursus mkn nih?
byk tol hang mkn...

sushi!!!! sedap nyerrrrrr
:)

axim said...

Inah--->tu part yang paling best pasal kursus...makan makan mesti best dan walllah....errkk itik tuh memang horror..

aley--->aku amik itik tuh nak rasa jer...skali liat la plak dagingnyer....kalo lamb roasted pun aku tak makan...ko bedal sumer kan?bagus...bagus...

axim said...

mummysyafie--->ha tu lah akak,banyak pengalaman diorang nih...sumer mender diorang tau...dari yang part best sampai la part tak best...sumer diorang ada dalam tangan..haha

ziana--->rezeki jangan ditolak ziana,orang da kasi makan kita makan k...sushi tuh memang sedap...fresh jer rasanya...sebab baru pas buat kot...

Lily.Lulu. said...

tatau pulak yang kat penang ada sunway hotel ..

huhuhuh
:D

axim said...

lily--->so skang dah taw la yek...hehe...new info tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails