Followers

Monday, June 2, 2008

ISO14001:EnvironmentaL ElemenT

Hari ni ada kurus kat Sunway Hotel plak...kursus untuk jadi Auditor bagi ISO14001:khas untuk environment punya bahagian..hmmm lama dah tak kursus cenggini..tapi len kali patut wat jauh-jauh sket..wat la kat JB kaa,kat Terengganu kaa...baru syokk...hehe demand plak aku kan..




*tempat kursus kat bilik SEMANGKOK..jenuh gak nek mencari..


*ni tajuk kusus tuh:management system Internal Audit


Macam biasa la kalo kursus yang bestnya yang makan la kan..bahagian kursus tuh sikit k\jek tapi tang makan-makan lak yang lenih...yee dak..tapi bak kata orang la kan,rezeki jangan di tolak..makan makan dan makan...


*untuk minum pagi nih just ada nasi lemak jer...ceh..ayat cam tak bersyukur kan..

Lepas minum pagi course bersambung kembali hingga 12.30 tngah hari..pastu makan lagik....tu jer yang aku ingat kan...huhu....patut la lemak berkrim jek badan..

*aku suka instructor nih...best bangat...lawak la Ms.Marina Yong nih..

6 comments:

Inah said...

internal auditor?waaahh..i hate audit..mencik..byk koje :P

shahril aley said...

best jadi auditor, boleh gi jumpe orang ramai, jejalan & makan angin. dok opis bosan gile. aku rindu jadi auditor.....

Ziana said...

kusus yg paling x best...
x suke :P

axim said...

inah--->jadik auditor laa best...tapi nih baru training nih...untuk internal dulu..nanti da seasdon sket bleh la jadik external auditor plak...

aley--->same like me,aku suka jadik auditor,at least leh la kenal ngan orang dan paling best leh jenjalan...

ziana--->best ziana...moh join ngan aku moh..

Lily.Lulu. said...

kursus bess kalau ada xtvt ...
kalau takat dengar2 ,, bosan la kan

:D

axim said...

lily---->betul tuh lily...seratus sepuluh peratus saya bersetuju dengan anda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails